Alga


A Chlorella (Chlorella vulgaris) egy egysejtű kis alga, mely a friss vízben tenyészik, valamint a sötét, zöld levelű zöldségekben is megtalálható. 

Mit tartalmaz a Chlorella?

 A Chlorella teljes értékű táplálék , amely gazdag fehérjében, karotinoidokban , enzimekben, aminosavakban, antioxidánsban és klorofillban. Bőven tartalmaz olyan vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket mint a B-csoporthoz tartozó vitaminok, C és E vitaminok, kálium, magnézium, kalcium, foszfor, valamint vas, mangán, cink, réz és kobalt.

A Chlorellában található az összes növény közül a legtöbb klorofill. Pontosan tízszer több oxigént képes előállítáni, mint az összes többi növény a Földön.

Milyen hatásai vannak a Chlorellának?

A Chlorella klorofill tartalmának köszönhetően erőteljesen növeli immunrendszerünk ellenállóképességét. A klorofill ezenkívül segíti a fekélyek, különféle sérülések, sebek gyógyulását.

Jelentős rákmegelőző hatása van, mert a Chlorella méregteleníti is a szervezetet és távol tartja a rákot okozó anyagokat a vérből, mielőtt azok megtámadhatnák a sejteket. A már kialakult daganatos betegségek folyamatait pedig lassítja vagy leállítja vissza.

Gazdag vitaminban és antioxidánsban ezért elősegíti a vörösvérsejtek termelődését, így a szövetek oxigénellátottságát és anyagcseréjét is. Bőrfiatalító hatása van.

Rostokban is bővelkedik, ami azt jelenti, hogy telítettség érzetet ad és javítja az emésztést, a tápanyagok felszívódását, valamint a belek tisztulási folyamatait. Szabályozza a normális bélműködést.

Gyógyítja az artritiszt

Csökkenti a testsúlyt és miközben ellátja a szervezetet bizonyos fontos tápanyagokkal hát.

 A Chlorella olyan módon méregteleníti az emberi szervezetet, hogy eltávolítja a sejtekből az élelmiszerekkel és vízzel (sőt levegővel!) bejutott olyan káros anyagokat, mint a nehézfémek, adalékanyagok, tartósítószerek, növényvédőszerek, szennyeződések  és toxinok, stb.

A Chlorella nem csak eltávolítja ezeket az anyagokat, hanem ki is vezeti őket az egész szervezetből: a verkéringésből, a bélrendszerből, a zsírszövetből (ezért feszesedik és fiatalodik a bőr is) .

A Chlorella nem csak eltávolítja ezeket az anyagokat, hanem ki is vezeti őket az egész szervezetből: a verkéringésből, a bélrendszerből, a zsírszövetből (ezért feszesedik és fiatalodik a bőr is)

Rate this post